Zrušit

Momentálně je online 38 odborníků Volejte denně 8:00 - 21:00 Zavolejte mi
Google hodnocení   4,5
Nejlépe hodnocený
prodejce ojetých vozů
v České republice.

S průměrným hodnocením
zákazníků všech našich
poboček 4,5 hvězdičky.
K tomuto vozu získáte povinné ručení zdarma
Vyměňte váš vůz s bonusem až 50 000 Kč. Platíme nejvyšší cenu na trhu.

Škoda Karoq, 2023

1.5 TSI, Sportline Plus, Sportline Plus, Navigace, Virtual Cocpit
  • Ušetříte 149 900 Kč
  • Koupit online
  • Možný odpočet DPH
  • Tovární záruka do: 02/2025

Technické parametry

Rok uvedení do provozu2023
Tachometr23 317 km
Motor 1.5 TSI, 110kW
PřevodovkaAutomat / 7 stupňů
Barvačervená-metalíza
Stupeň výbavySportline Plus
STK03/2027
KaroserieSUV
Palivo Benzín
Míst k sezení5 míst
Emisní normaEURO6D
Emise CO₂ 139 g/km Emisní kalkulačka
Historie Po prvním majiteli, Elektronická servisní knížka, Koupeno nové v ČR
Poslední servis 13.3.2023 při 15 km
Prověřit vůz přes
  • Mega slevy
  • Užijte si NEJ rok s Cashback - peníze na ruku
  • Největší výběr finančních služeb
  • Cebia - prověřené vozy
  • Největší výběr vozů Škoda
  • Největší výběr užitkových vozů v ČR
  • Výkup - hotovost za vaše auto v každé době
  • Největší výběr elektomobilů

Výbava vozu


Přednosti vozu

Výbava Sportline Plus s motorem 1.5Tsi 110Kw s automatickou převodovkou DSG, cena nového vozu 894.900kč, barva červená Velvet metalíza,Navigační systém s Bluetooth, Alu kola 18“ SuNSet, Matrix FullLed wvětlomety,Bezklíčové odemykání+ startování vozuSportovní sedačky, Virtuální kokpit, Adaptivní tempomat, Vyhřívané přední sedačky včetně volantu, Přední+ zadní parkovácí asistent včetně zadní kamery a mnoho další výbavyZánovní vůz v perfektním stavu přímo po 1. majiteli. V plné tovární záruce. Interiér bez známek předchozího používání. Samozřejmostí je doložená servisní historie (servisní knížka) a veškerá palubní dokumentace (návody atd.).

 

Fyzická kontrola 260 technických parametrů

Za pomoci nejmodernějšího technického vybavení naši zkušení zaměstnanci při výkupu provádí kontrolu 260 parametrů vozu. Můžete si tak být jistí, že vůz je 100% bezpečný.

#
Dokumenty i kontrola VIN Doklady a prověrky VIN Prověřeno Prověřeno
Karoserie Karoserie Prověřeno Prověřeno
Motor Motor Prověřeno Prověřeno
Převodovka Převodovka Prověřeno Prověřeno
Brzdy a kola Brzdy a kola Prověřeno Prověřeno
Podvozek Podvozek Prověřeno Prověřeno
Asistenční systémy Asistenční systémy Prověřeno Prověřeno
Komfortní výbava Komfortní výbava Prověřeno Prověřeno
 

Extra vybavení a péče o váš vůz

K tomuto vozu si u nás můžete dokoupit extra vybavení, které by se vám mohlo na vašich cestách hodit.

Například: GPS lokátor, Palubní kamera, Autokosmetika Supagard 365, Povinná výbava, Sada na opravu pneu, Praktické autokoberce, Pojištění MiniGAP, Pojištění MiniGAP FLEX

Společnost AAA AUTO poskytuje na tento vůz doživotní záruku na legální původ. Vozidlo bylo prověřeno v systému Autogarance Carlife. AAA AUTO písemně garantuje, že stav tachometru odpovídá skutečně najetým kilometrům.

+ Prověrka vozu

Recenze

Škoda Karoq (2017 – současnost)

Celkové hodnocení

Proč koupit

Dobrý vnitřní prostor, Variabilita, jízdní komfort, Moderní výbava, Jisté jízdní vlastnosti, Široká nabídka verzí

Úvodem

Kompaktní SUV Karoq zařadila automobilka Škoda do své nabídky v roce 2017 a okamžitě se z něj stal hit. Po právu je to jedno z nejprodávanějších aut mladoboleslavské automobilky. Nabízí totiž nebývale vyváženou kombinaci vlastností: je dostatečně moderní a módní, je to kompaktní SUV, což je dnes na trhu jedna z vůbec nejoblíbenějších kategorií vozů. Zároveň má elegantní a nadčasový design, díky kterému se třeba při faceliftu v závěru roku 2021 na vzhledu vozu vlastně nic zásadního nezměnilo, jsou tu jen kosmetické úpravy. Karoq je také prostorný, interiér je překvapivě variabilní a celkově nabízí auto výtečný jízdní komfort. To vše s oblíbenou a prověřenou technikou.

Karoq ve třídě kompaktních SUV nahradil model Yeti, který vynikal variabilitou interiéru. A tu toto kompaktní SUV do jisté míry zachovává: jako jeden z mála modelů této třídy totiž nabízí posuvnou zadní lavici sedadel a zároveň dává možnost zvolit si i sklon opěradel. Sedadla VarioFlex lze zároveň z vozu zcela vyjmout, takže pak nabízí na danou třídu bezprecedentní přepravní kapacitu. Standardní objem zavazadlového prostoru je už tak královských 521 litrů. Verze vybavené sedadly VarioFlex mají základní objem 479 litrů a ten lze posunutím sedadel zvýšit na 588 litrů. Po sklopení sedadel je k dispozici 1 630 litrů místa, VarioFlex nabízí 1 605 litrů, ovšem po jejich vyjmutí naroste přepravní kapacita na 1 810 litrů. Karoq tak ve schopnosti převážet náklad překonává i kombíkovou Škodu Octavia. Přitom je s délkou pod 4,4 metru příjemně kompaktním zástupcem kategorie SUV segmentu C.

Vedle velké vnitřní variability zaujme Karoq i bohatou nabídkou pohonů. Na výběr jsou verze s pohonem předních nebo všech kol, s manuální nebo automatickou převodovkou. A agregáty mohou spalovat benzín nebo naftu. Základem byl od počátku tříválec 1.0 TSI naladěný na 85 kW, silnější alternativou motor 1.5 TSI se 110 kW a časem se v nabídce objevil i agregát 2.0 TSI se 140 kW. Motory TDI pak z počátku reprezentoval i agregát 1.6 TDI s 85 kW, tento výkon ale později nabídl agregát 2.0 TDI, který pod kapotou najdeme také ve verzích s výkonem 110 nebo 140 kW.

Po stránce ovládání i dalších vlastností je pak Karoq typickým vozem Škoda, který myslí na moderní prvky a zároveň zachovává příkladnou ergonomii i díky zachování běžných ovladačů. Nic na tom nezměnil ani facelift z roku 2021.

Výbava

Škoda Karoq je už velmi dospělé auto, které může mít skutečně pokročilé prvky výbavy. I když je nemusí mít zdaleka všechny kusy, jsou prvky jako digitální přístrojový štít nebo pokročilé LED světlomety u Karoqu docela samozřejmostí. Nechybí bohatá sada bezpečnostních a asistenčních systémů, ale i komfortní prvky výbavy.

Design

Design je jedním z řady důvodů velké obliby Škody Karoq u zákazníků. Vzhled auta je nadčasový a zcela nekonfliktní, přitom je Karoq jasně identifikovatelný jako vůz značky Škoda. Jako typické SUV mladoboleslavské značky má Karoq „čtyřoké“ provedení světlometů a výraznou masku chladiče. Vzhledově působí Karoq možná kompaktnějším dojmem, než jaký pak vyvolává uvnitř, kde skutečně překvapí nabídkou místa.

Spotřeba

I když je paleta agregátů pod kapotou Škody Karoq široká, pro všechny motorizace platí, že jsou v rámci své kategorie příjemně úsporné. Agregáty TDI se chlubí spotřebou už od 4,7 litru na 100 kilometrů, základní litrový tříválec udává normovanou spotřebu od 5,7 litru a třeba i u silného 2.0 TSI se dá vejít pod 8 litrů benzínu na 100 kilometrů.

Jízdní vlastnosti

Všechna SUV mladoboleslavské automobilky kladou velký důraz na jízdní komfort a to platí i pro Karoq. Zároveň ale auto nabízí i dobrou ovladatelnost a v řidiči budí důvěru. Ještě větší jistotu řidiči dodají verze s pohonem 4x4, které lépe zvládnou i jízdu mimo zpevněné cesty a obstojí v jakémkoli počasí.

Bezpečnost

Jako oblíbený rodinný vůz samozřejmě klade Škoda Karoq velký důraz na bezpečnost posádky i dalších účastníků provozu. V testech organizace Euro NCAP získala Škoda Karoq v roce 2017 plný počet pěti hvězdiček a skvělá je v oblasti bezpečnosti dodnes. Postupem času se u auta rozšířila i nabídka bezpečnostních a asistenčních systémů, novější verze jsou v tomto ohledu tedy typicky o trochu dál než ty starší.

Praktičnost

Praktičnost je jednou z velkých a pro mnohé nečekaných předností Škody Karoq. Však kdo by očekával, že u 4,4 metru dlouhého SUV bude celková přepravní kapacita větší než u etalonu praktičnosti, Škody Octavia. Ale je tomu tak, po sklopení zadních sedadel nabídne Karoq až 1 630 litrů místa, vyjmutí sedadel VarioFlex znamená až 1 810 litrů prostoru. Verze s praktickými sedadly nabídnou v běžném uspořádání 479 až 588 litrů místa pro zavazadla, provedení se standardními zadními sedadly pojme 521 litr nákladu.

Komfort

Kromě pohodového naladění podvozku se u Škody Karoq na celkovém komfortním pojetí auta podílí i dobré odhlučnění a celkově příjemná architektura interiéru s dobrým zpracováním a kvalitními použitými materiály. Interiér Karoqu je velmi příjemným místem k pobytu a přispívá k celkové kultivovanosti auta.

Provozní náklady

Provozní náklady Škody Karoq jsou velmi podobné jako u oblíbené Škody Octavia. Však auta sdílí spoustu techniky, od základů platformy, přes motory. Karoq se také může, jako většina vozů Škoda, chlubit dobrou zůstatkovou hodnotou, která do celkových nákladů na provoz auta také výrazně promlouvá.

+ Pokračovat ve čtení
Zavřít
  • Koupě vozu
  • Prodej vozu
  • Financování

Proč koupit vůz v AAA AUTO?

až 15 000 Prověřených vozůVybírejte z více jak 15 000 prověřených vozů
Poskytujeme doživotní záruku na legální původ vozu Poskytujeme doživotní záruku na legální původ vozu
Kontrola najetých kilometrů Kontrola najetých kilometrů
Prodloužená záruka Carlife na mechanický stav vozu až 36 měsíců Prodloužená záruka Carlife na mechanický stav vozu až 36 měsíců
Auto Vám přivezeme na Vaši nejbližší pobočku Auto Vám přivezeme na Vaši nejbližší pobočku

Proč prodat vůz v AAA AUTO?

Peníze ihned v hotovosti i převodem Peníze ihned a v hotovosti
Výhodný komisní prodej Výhodný komisní prodej
Transparentní a férové ocenění Transparentní a férové ocenění
Dostanete nejvýhodnější cenu na trhu Dostanete nejvýhodnější cenu na trhu
Administrativu vyřídíme za vás Administrativu vyřídíme za vás
Přebíráme garance za váš vůz Přebíráme garance za váš vůz

Proč financovat vůz v AAA AUTO?

Snadno, rychle, výhodně Snadno, rychle, výhodně
Financujeme všechny vozy bez omezení roku výroby Financujeme všechny vozy bez omezení roku výroby
Akontace od 0% Akontace od 0%
Doba splácení až 96 měsíců Doba splácení až 96 měsíců
Splátky přizpůsobíme vašemu rozpočtu Splátky přizpůsobíme vašemu rozpočtu
Ihned se stáváte majitelem auta Ihned se stáváte majitelem auta


Nic Vás nezaujalo? Můžete si vybrat z nabídky až 15 000 prověřených vozů.

  • Nejoblíbenější
  • Škoda Škoda
    (2516)
  • Volkswagen Volkswagen
    (971)
  • Hyundai Hyundai
    (679)
  • Kia Kia
    (336)
  • Suzuki Suzuki
    (149)
  • Tesla Tesla
    (19)

  • Všechny značky
  • Abarth Abarth
    (1)
  • Aixam Aixam
    (1)
  • Alfa Romeo Alfa Romeo
    (6)
  • Audi Audi
    (267)
  • BMW BMW
    (334)
  • Cadillac Cadillac
    (0)
  • Citroen Citroen
    (349)
  • Cupra Cupra
    (12)
  • Dacia Dacia
    (219)
  • Daewoo Daewoo
    (2)
  • Dodge Dodge
    (7)
  • Dongfeng Dongfeng
    (0)
  • DS DS
    (4)
  • Fiat Fiat
    (113)
  • Ford Ford
    (512)
  • Great Wall Great Wall
    (0)
  • Honda Honda
    (72)
  • Hummer Hummer
    (0)
  • Hyundai Hyundai
    (679)
  • Chevrolet Chevrolet
    (50)
  • Chrysler Chrysler
    (2)
  • Infiniti Infiniti
    (2)
  • Isuzu Isuzu
    (0)
  • Iveco Iveco
    (1)
  • Jaguar Jaguar
    (8)
  • Jeep Jeep
    (41)
  • Kia Kia
    (336)
  • Lada Lada
    (1)
  • Lancia Lancia
    (0)
  • Land Rover Land Rover
    (23)
  • Lexus Lexus
    (18)
  • Lincoln Lincoln
    (0)
  • Lynk & Co Lynk & Co
    (0)
  • MAN MAN
    (0)
  • Mazda Mazda
    (136)
  • Mercedes-Benz Mercedes-Benz
    (286)
  • MG MG
    (17)
  • MINI MINI
    (25)
  • Mitsubishi Mitsubishi
    (92)
  • NIO NIO
    (0)
  • Nissan Nissan
    (156)
  • Opel Opel
    (378)
  • Peugeot Peugeot
    (457)
  • Polestar Polestar
    (0)
  • Porsche Porsche
    (6)
  • Renault Renault
    (353)
  • Saab Saab
    (1)
  • Seat Seat
    (99)
  • Smart Smart
    (6)
  • Ssang Yong Ssang Yong
    (28)
  • Subaru Subaru
    (15)
  • Suzuki Suzuki
    (149)
  • Škoda Škoda
    (2516)
  • Tatra Tatra
    (1)
  • Tesla Tesla
    (19)
  • Toyota Toyota
    (324)
  • Volkswagen Volkswagen
    (971)
  • Volvo Volvo
    (80)
  • Zeekr Zeekr
    (0)
    Do 3 let Do 6 let Do 10 let

    Do 100 000 Kč Do 200 000 Kč Do 500 000 Kč

    Zavřít

    Škoda Karoq 2023

    1.5 TSI, Sportline Plus, Sportline Plus, Navigace, Virtual Cocpit
    Cena: 745 000 Kč

    Našim vozům můžete věřit.

    Jako 1. český prodejce v historii proto nabízíme prověření od Cebia zdarma.

    Více informací

    Vážíme si vašeho
    soukromí

    Aby pro vás bylo prohlížení našich stránek co nejpohodlnější, využíváme soubory cookies.Cookies nám slouží pro zlepšování našich služeb a zároveň vám díky nim dokážeme lépe nabídnout obsah, který pro vás může být zajímavý a užitečný.

    Spravovat cookies

    Zásady ochrany osobních údajů

    Tento web používá soubory cookie ke zlepšení vašeho zážitku při procházení webem. Z těchto souborů cookie jsou soubory cookie, které jsou kategorizovány podle potřeby, uloženy ve vašem prohlížeči, protože jsou nezbytné pro fungování základních funkcí webu.

    Používáme také soubory cookie třetích stran, které nám pomáhají analyzovat a porozumět tomu, jak tento web používáte, k ukládání uživatelských preferencí a poskytování obsahu a reklam, které jsou pro vás relevantní. Tyto soubory cookie budou ve vašem prohlížeči uloženy pouze s vaším souhlasem. Máte také možnost odhlásit se z těchto souborů cookie. Ale odhlášení některých z těchto souborů cookie může mít vliv na váš zážitek z prohlížení. Další informace naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie.


    Nutné Vždy aktivní

    Nezbytné soubory cookie jsou klíčové pro základní funkce webu a web bez nich nebude fungovat zamýšleným způsobem. Tyto soubory cookie neukládají žádné osobní údaje.


    Funkční

    Funkční soubory cookie pomáhají vykonávat určité funkce, jako je sdílení obsahu webových stránek na platformách sociálních médií, shromažďování zpětných vazeb a další funkce třetích stran.


    Analytické

    Analytické soubory cookie se používají k pochopení toho, jak návštěvníci interagují s webem. Tyto soubory cookie pomáhají poskytovat informace o metrikách počtu návštěvníků, míře okamžitého opuštění, zdroji návštěvnosti atd.


    Marketingové

    Soubory cookie reklamy se používají k doručování návštěvníků přizpůsobenými reklamami na základě stránek, které navštívili dříve, a k analýze účinnosti reklamní kampaně.