On-line rozhovor s Karolínou Topolovou na TN.cz

Návštěvnící serveru www.tn-nova.cz se mohli ptát generální ředitelky AAA AUTO Karolíny Topolové, co je zajímá:

Iva
Paní Topolová, zdravím. Jednak jsem příznivcem koupě staršího auta, protože je mi jasné, že pouhým vyjetím z prodejny novým autem ztrácím několik tisíc. Jezdím 30 let a jsem tudíž také starší model. Toužím po mini cooperu, bohužel i ojetý je příliš drahý. Takže Vás chci toliko pozdravit a konstatovat, že se mi líbí Vaše barva vlasů. Kdybych věděla, co je to za barvu, hned ji běžím koupit. Hodně zdraví a radosti ! Iva
Karolína Topolová
Dobrý den, děkuji za poklonu. Určitě se podívejte na naše stránky www.aaauto.cz, třeba tam najdete váš vysněný vůz za dostupnou cenu. Nabízíme prodej vozů i za financování a na výběr máte z 5ti prověřených společností. Tato služba je vhodná pro všechny, kteří nemají potřebnou hotovost. Krásné vánoce!
 
pavel
dobry den pani topolová mam dotaz jake všechny vozi prodavate dekuji
Karolína Topolová
Dobrý den Pavle, v nabídce máme přes 7 000 vozů po prvním nebo druhém majiteli a zaměřujeme se převážně na ty nejžádanější značky. Celkovou nabídku najdete na našich stránkách www.aaaatuto.cz, kde si určitě vyberete. V nabídce máme i zánovní ojeté vozy s nízkým nájezdem pod značkou Mototechna a od letošního vozu také luxusní a Prémiové vozy pod značkou Mototechna Premium.
 
Rado
Jak je to se změnou zákona, když bych chtěl u vás vykoupit auto až po 1. lednu?
Karolína Topolová
Pro naše zákazníky se nic razantně nezmění. Vůz za Vás přeregistrujeme (což je od 1. 1. 2015 zákonná povinnost původního majitele), garantujeme Vám převod do 10-ti pracovních dnů a to, že Vám nehrozí žádná správní pokuta, která může při opožděné registraci dosáhnout až 50 000 korun. Dále za Vás jako původního majitele zajistíme provedení evidenční kontroly, která je nutná k registraci. Nemusíte chodit na příslušný úřad, vše vyřídíme za Vás.
 
René
Dobrý den, já jen můžu říct,že jsem spokojen s AAA AUTO, mám už druhý vůz a jsem naprosto spokojen :-)
Karolína Topolová
Dobrý den, to moc ráda slyším:-) Děkujeme.
 
Robotto
Jak byste argumentovala, když byste měla někoho přesvědčit pro nákup vozu u vás ještě před koncem roku. Přeci jen většina nových i ojetých vozů zlevní až v lednu 2015, protože budou o rok starší. Předpokládám, že i u vás je lepší počkat až na nový rok.
Karolína Topolová
Jak jsem již zmínila, nyní u nás probíhá akce Vánoční slevová jízda, dále akce 40 000 korun na ruku a akce zimní gumy. Zároveň budeme vozy koncem týdne zlevňovat právě jako „o rok starší vozy“, a to až o 30 %. Takže u nás nikdo nemusí čekat, až co bude po novém roce a jestli vůbec.
 
Andrea Jůzová
Dobrý den paní Topolová, žena a generální ředitelka firmy, která prodává auta, baví vás auta?
Karolína Topolová
Dobrý den paní Jůžová, auta mám moc ráda, hlavně ta velká:-) Jsem moc ráda, že se mi podařilo dokázat, že v automobilovém průmyslu je místo i pro ženy.
 
tosek
Letos jsem hodně z medií slyšel, že se konečně bojuje proti stáčení kilometrů. Teď se o tom ale přestalo mluvit a nebo už to tolik nevnímá. Jaká je vlastně situace nyní?
Karolína Topolová
Máte pravdu. Letos po dlouhých letech se začal boj proti stáčení tachometrů konečně řešit. V létě Nejvyšší soud konstatoval, že pokud manipulací s tachometrem vznikne škoda přesahující 5000 korun, jedná se o trestný čin. Protože cílem podvodníků je při stáčení vyšroubovat cenu vozu o desítky tisíc, zastávám názor, že je to trestný čin prakticky pokaždé. Toho se také drží naše společnost již velmi dlouhou dobu. Proto vítáme i veškeré aktivity ministerstva průmyslu a obchodu a ministerstva dopravy proti tomuto podvodu. Bychom byli rádi, pokud by se podařilo konečně definovat přetáčení tachometrů jako trestný čin i konkrétním zákonem, a také podporujeme snahy o zveřejnění databáze STK s údaji o najetých kilometrech vozů, které je na ně jezdí.
 
ferplay
Chtěl bych si koupit vůz s náhonem na všechna čtyři kola. Dá se u vás něco vybrat?
Karolína Topolová
Vozy 4x4 jsou vyžadovány zákazníky stále častěji. Za prvních 9 měsíců letošního roku jsme prodali o 31 % více vozů s pohonem všech čtyř kol v porovnání se stejným obdobím roku 2013. Proto jsme se na výkup těchto aut zaměřili, a to zejména se začátkem zimního období. Máme jich tedy dostatek a stačí, když se podíváte na naše webové stránky www.aaaauto.cz a to nejvhodnější si předvyberete.
 
Dana Skalická
Dobré ráno paní Topolová, chtěla bych Vám poblahopřát k umístění se v žebříčku mezi Top ženami v českém businessu. Alespoň jsem to nedávno někde četla. Jak to zvládáte s malým dítětem? Není práce na úkor péče o malé a naopak? Děkuji, Dana
Karolína Topolová
Dobrý den Dano, i s dítětem se mi daří být nadále generální ředitelkou firmy na plný úvazek. Je to ale možné jen díky nezištné pomoci obou babiček mojí dcery, tedy mojí maminky a maminky mého manžela. Musela jsem ale samozřejmě omezit různé jiné aktivity, jako třeba sport nebo zábavu, abych se pak ve volném času mohla naplno věnovat dcerce. Malá mi dělá radost, protože mít děti bylo vždy mým velkým snem.
 
Petr K.
Už jste se tu zmiňovala, že máte v nabídce opravdu obrovské množství vozů. Jak řešíte, když vám vozy stojí dlouho na jednom místě obzvláště v zimě? Díky, Petr K.
Karolína Topolová
Dovolím si Vaše informace trochu poopravit. Vozy v naší nabídce se u nás nikdy příliš dlouho neohřejí. Zaměřujeme se totiž na ty nejprodávanější modely, které jdou rychle na odbyt. Navíc máme velmi propracovaný systém péče o vozy, který zajišťuje jejich denní kontrolu a perfektní technický stav.
 
sarka
Koukala jsem, že jste letos mezi děti bez rodičů rozdělili přes 800 000 Kč. To je hodně hezké. Kdo přispívá?
Karolína Topolová
Peníze sirotkům, kteří přišli o jednoho nebo oba rodiče při dopravní nehodě každoročně rozděluje Dětská dopravní nadace, jíž jsme jako AAA AUTO dlouhodobým partnerem. Do nadace kromě nás poskytují peněžní prostředky různé společnosti - letos třeba Global Assistance, Cetelem, nadace Generali, Autodrom Promotion, Škoda Auto, A. Charouz, Redemptor, Autoklub České Republiky a Cevro Institut. Nadaci pomáhá i mnoho jednotlivců, na jejich vyjmenování tady asi bohužel není prostor.
 
Zbynek novotný
Dobrý den, zvažuji koupě automobilu ve verzi combi. Nejspíše Škoda Octavia. Nabízíte zimní pneu zdarma i k Oktávce?
Karolína Topolová
Dobrý den, zákazník, který u nás v jakémkoliv z 21 autocenter koupí takový vůz, dostane jako bonus zimní pneumatiky.
 
Vlasta Hejsky
Dobrý den, paní Topolová, povíte mi, jak se do fungování vaší společnosti promítne změna většinového vlastníka? Prozradilo vám již nové vedení, jaké zásadní změny chystá nebo jaké jsou plány do budoucna?
Karolína Topolová
Britsko-polský investiční fond Abris zakoupila cca 95 % naší společnosti, protože jí vyhodnotil jako nejlepší ve svém oboru v regionu střední a východní Evropy. Důvodem, proč nás koupili, bylo to, že to, co děláme, děláme dobře, a proto žádné změny neplánují. Čeká nás ale výrazná expanze - otevírání dalších poboček, a to zejména návrat na Polský trh, který by se měl uskutečnit již na jaře příštího roku.
 
vanoce
Dobrý den,m půjde si u vás koupit auto i o svátcích? Mám dovolenou, tak by se mi to hodilo. Navíc budu v Praze.
Karolína Topolová
Naše hlavní pobočka v Praze budeme mít otevřeno ještě celé dopoledne na Štědrý den, až do 12:00. Call centrum bude „na Ježíška“ v provozu až do 15:00. Na Boží Hod 25. prosince budou sice naše autocentra uzavřena, ale call centrum bude v provozu od 10:00 do 17:00 hodin. Na Štěpána a v dalších dnech budeme mít otevřeno v běžné prodejní době, jen na Silvestra budeme zavírat již v 17:00. Na Nový rok sice budou autocentra zavřená, ale call centrum bude v provozu od 10:00 do 17:00.
 
Frantisek Tynsky
Pořád se nám něco mění a od nového roku budou prý zase nějaká nová pravidla pro výkup a prodej ojetin. Nebude pak složitější prodat nebo koupit ojetté auto? Děkuji, F.T.
Karolína Topolová
Hovoříte asi o novele zákona 56, který řeší registrace a převody automobilů. Z toho, jak jsme zatím zákon zkoumali se zdá, že by nová opatření mohla pomoci zvýšit bezpečnost nákupu a prodeje ojetého vozu. Mělo by se snížit riziko podobných případů, jako byla kauza Globus Car, kdy autobazar prodával vozy v komisi jinému bazaru bez vědomí majitelů, díky zfalšovaným plným mocím, které nemusely být ověřené. Asi toto opatření zkomplikuje život malým bazarům, které nebudou schopny ho administrativně zvládnout, ale my na něj určitě budeme připraveni.
 
Zdenek nocka
Chci opravdu rychle koupit auto a vzhledem ke své práci nemůžu nikde dlouho čekat. Za jak dlouho jste schopni všechno vyřídit? Dá se domluvit prohlídka i prodejce na konkrétní hodinu?
Karolína Topolová
Ano, konkrétní čas si můžete domluvit přes naše operátory na bezplatné lince. Lze si domluvit i předvedení vozu v místě vašeho bydliště nebo zaměstnání. Celá koupě trvá přibližně hodinu, záleží samozřejmě na tom, zda vůz kupujete za hotové nebo na splátky a jestli nebudete vybírat z více vozů.
 
vločka
Jak se stavíte k tomu, aby se platila pokuta za neodklizení sněhu z auta. Za mě je to zase další nesmysl.
Karolína Topolová
Mnoho z nás v autě spěchá a zbytečně tak riskujeme, když si zajistíme jen minimální výhled z vozu tím, že v zájmu úspory času si vyškrábeme na čelním skle pouze „tankový průzor“. Kdo z auta pořádně nevidí, ten je nebezpečný sám sobě i ostatním řidičům. To samé platí pro neodklizený sníh ze střechy osobního auta, a zejména vozu nákladního. Padající lavina může vážně ohrozit řidiče za Vámi!
 
hrabice
Zajímal by mě původ aut, co nabízíte. Často potkávám trucky s auty z jiných zemích, které jedou k vám. Jak si ověřujete jejich historii a kolik jich vlastně takto nabízíte? Díky.
Karolína Topolová
Dovážíme pouze zánovní vozy s vyšší výbavou, které jsou na našem trhu nedostatkové. Dovozy pokrývají maximálně 8 % naší nabídky, zbylých 92 % vozů je českého původu. V zahraničí odebíráme ojeté vozy od dlouhodobých partnerů, mezi které patří například leasingové společnosti či aukční domy, zprostředkovávající prodej firemních flotil. Jedná se tedy o vozy s doloženou servisní historií a jasným původem.
 
rejpal
Pěkné dopoledne, Když mám vybrané auto a chci se jít na něj podívat, můžu na blind? Co je pro nás nejrychlejší?
Karolína Topolová
Určitě je nejlepší domluvit se na bezplatné lince s naším kontaktním centrem, kde je k dispozici 200 operátorů, kteří pracují sedm dní v týdnu od 7:00 do 22:00. Operátoři budou k dispozici i na Štědrý den až do 15:00.
 
Lada Hladíkova
Které roční období nebo měsíc je nejvhodnější pro nákup ojetého auta? Díky, Lada
Karolína Topolová
Na tento dotaz můžu odpovědět pouze, že právě teď. Usilujeme totiž o to, abychom měli nejlepší ceny na trhu a zároveň největší výběr. Navíc nesmíme zapomenout i na současné předvánoční slevy, o kterých jsem se již několikrát zmiňovala.
 
Jarda
Proč kupovat předražené ojetiny, když je trh plný kvalitních nových vozů za dobré peníze?
Karolína Topolová
Dobrý den, rozdíl v ceně nového a ojetého automobilu je výrazný. Již v podstatě po odjezdu z prodejny s novým vozem, ztrácí auto svoji hodnotu, a to až o 30-40 %. Proto také roste obliba zánovních vozů, kdy si zákazník koupí vůz, který má najeto jen několik málo tisíc kilometrů. Cena vozu je výrazně nižší a zákazník si za svoje peníze může dovolit lepší vůz, než kdyby kupoval rovnou nový.
 
brrrrrr
Hezký den paní Topolová, chtěl bych se zeptat na nový zákon o prodeji ojetých aut, který začne od ledna příštího roku platit. Co se tím pro zákazníky změní?
Karolína Topolová
Jde o novelu tzv. silničního zákona o převodu vozů. K převodům budou například potřeba úředně ověřené plné moci, převod vozu bude nutné provádět tam, kde ho měl na sebe registrovaný původní majitel. Při opožděné registraci bude hrozit pokuta až 50 000 korun. Na všechny tyto změny jsme připraveni. Například pokud zákazníci nebudou ověřenou plnou moc mít, odvezeme je našimi vozy zákaznického servisu na nejbližší Checkpoint, k notáři, na radnici nebo k advokátovi – tedy všude, kde lze ověření provést. Dokumentaci k vozu vždy pro zákazníky připravíme tak, aby vůz bylo možné hladce a včas přihlásit. Registrace vozů jsme schopni dělat po celém území České republiky, protože máme 21 poboček, v každém kraji minimálně jednu. Máme vymyšlenou i „víkendovou“ alternativu, kdy nelze tak jednoduše zařídit notářsky ověřené kopie. Zákazník tak u nás změnu nijak výrazně nepocítí.
 
Kazimo
Proč je tak velký cenový rozdíl mezi novým a rok starým autem?
Karolína Topolová
Nové vozy velmi rychle ztrácejí svoji hodnotu. Po roce to může být 30-40 %. Proto se vyplatí koupit raději vůz rok starý. U nás se jedná většinou o předváděcí auta z autosalonů, která mají najeto někdy i jen několik desítek kilometrů.
 
Jan Drncel
Dobrý den, paní Topolová, líbí se mi vaše akce Vánoční slevová jízda a rád bych toho využil a koupil si nové auto na protiúčet. Můžu se telefonicky objednat?
Karolína Topolová
Dobrý den, objednat se můžete na naší bezplatné lince 800 110 800. S operátorem call centra můžete vůz předvybrat, poradit se o jeho případném financování a domluvit si schůzku na pobočce, kde vás již budou očekávat. Výkup vašeho vozu i nákup novějšího tak bude maximálně urychlen.
 
Damian
Koukal jsem se na vaši nabídku na webu a autíček tam máte opravdu požehnaně. Jedno jsem si vyhlídnul, ale chci si s sebou vzít i automechanika. Není to problém? Pustíte mě s autem i na zvedák nebo na zkušební jízdu? Díky moc
Karolína Topolová
Jsem ráda, že jste si vybral. Zákazníkům umožňujeme, aby si s sebou vzali vlastního mechanika nebo odjeli s vozem ještě před koupí na prohlídku do nezávislého autoservisu. Váš mechanik může samozřejmě auto vidět na zvedáku a může ho „napíchnout“ i na vlastní diagnostiku. Testovací jízda je samozřejmě také možná, protože bez ní by si ani nikdo auto kupovat neměl.
 
Veronika Šedá
Dobrý den paní Topolová, zaujala mě Dětská dopravní nadace, na kterou se tu již ptal někdo přede mnou. Jak se mohu přihlásit k pomoci? Děkuji, Veronika
Karolína Topolová
Hezké dopoledne, moc mě těší Váš zájem. Dětská dopravní nadace přispívá na studium na základních, středních a vysokých školách zhruba šesti desítkám dětí, které přišly o jednoho nebo oba rodiče při automobilové nehodě. Nadace přijímá peněžní dary v jakékoliv výši, ze kterých je podpora dětem každoročně vyplácena. Přispět můžete na číslo účtu 168700844/0300 libovolnou částkou. Jsme rádi za každou pomoc, díky které můžeme vyhovět všem podaným žádostem.
 
Karel Otrel
Jak si můžu být jistý, že na vámi nabízeném voze není přetočený tachometr?
Karolína Topolová
Prověřování skutečného stavu najetých kilometrů věnujeme maximální úsilí, proto také na výkupu odmítáme 65 – 70 % vozů, které nám jsou nabídnuty. Přesto podle našich zkušeností se nikdy taková věc nedá zjistit na 100 %. Proto poskytujeme garanci vrácení peněz, pokud by zákazník stočení tachometru po koupi přeci jen zjistil.
 
Barinka
Dobrý den, slyšela jsem o Vaší podpoře Dětské dopravní nadaci a chci Vám za to poděkovat. Vím, že dětem nadace opravdu pomáhá třeba při studiu. Je to bezvadná práce a jsem ráda, že něco takového vůbec existuje.
Karolína Topolová
Děkuji. DDN odvádí skvělou práci již více než 10 let, i když shánět peníze na tuto podporu je vzhledem k celkové ekonomické situaci rok od roku obtížnější.
 
Hynek
Zdravím, nová auta jsou drahá, přeso… Kupují se více nová auta, nebo ta ojetá? Díky!
Karolína Topolová
Dobrý den, nových aut se v České republice ročně prodá maximálně asi 180 000, naopak ojetých vozů lidé prodají a koupí až 600 000. Trh s ojetými auty je tedy minimálně třikrát tak větší. Je potřeba si uvědomit, že na trhu je velké množství takzvaných zánovních ojetin. Jedná se o roční nebo dvouleté vozy, které sloužily jako předváděcí či takzvané referenční automobily v autosalonech prodejců nových aut. Taková auta mají prakticky všechny vlastnosti nových vozů, ale dají se koupit za zhruba o 30 - 40 % nižší cenu. Takové vozy najdete například v nabídce naší značky Mototechna.
 
Pavel Voják
Dobré ráno, jak staré vozy prodáváte? Děkuji, Pavel.
Karolína Topolová
Hezké dopoledne Pavle, rok od roku registrujeme poptávku po novějších vozech s nízkým nájezdem. Obecně je v síti našich autocenter největší zájem o vozy do pěti let stáří.
 
Teddy
Kamarád si u vás minulý týden koupil auto a byl nadšený, že k tomu dáváte i zimní gumy zdarma, protože tohle jiné autobazary nenabízí. Čím ještě byste třeba mě přesvědčila, abych si koupil auto zrovna v AAA AUTO?
Karolína Topolová
V naší nabídce máme více než sedm tisíc vozů, minimálně jednu pobočku v každém kraji, poskytujeme garanci čistoty právního původu vozu a garanci mechanických a elektrických závad na dva roky. Máme nejlepší ceny na trhu a za 22 let našeho působení již přes 1,5 milionu spokojených zákazníků. Navíc kromě Vámi zmíněných zimních pneumatik právě poskytujeme předvánoční slevy a při koupi vozu na úvěr dáváme 40 000 Kč na ruku. Můžete si u nás vybrat ze široké nabídky financování od pěti partnerů. Koupě u nás je bezpečná, protože jsme majiteli všech vozů, a proto si je na výkupu velmi dobře prověřujeme. Naši nabídku a služby si můžete porovnat s jakýmkoliv jiným prodejcem a myslím, že bychom Vás mohli přesvědčit:-)
 
Pepa
Máme zachovalé auto, které jsme před lety kupovali jako nové, ale už bychom chtěli změnu. Nemáte teďko nějaké akční nabíky? Díky.
Karolína Topolová
Samozřejmě. Jak jsem již uvedla, máme akci Vánoční slevová jízda. Navíc stále přidáváme k vozům sadu zimních gum a při koupi na úvěr také dáváme 40 000 Kč na ruku, což obzvláště před Vánoci jistě každého zákazníka potěší.
 
HT
Rád bych se zeptal na doporučení auta. V rodině už jedno auto máme, ale hodilo by se nám ještě jedno. Co byste nám doporučila? Kdy se vyplatí auto koupit? Ptám se, jestli neplánujete plošně zlevňovat auta…
Karolína Topolová
Ohledně doporučení vozu záleží, pro koho je v rodině auto určeno. Druhý vůz si u nás lidé často vybírají podle sezóny. V létě tak větší oblibu má kabriolet nebo sportovní auto, v zimě zase vůz s náhonem na všechny čtyři kola. Přesto nejtypičtějším druhým vozem do rodiny jsou převážně menší městské automobily, například Škoda Citigo, Opel Corsa nebo Hyundai i20.
 
Novakova
Podporujete nějakou nadaci? Přeci jen prodáváte vozy a nehodovost je v autoprůmyslu obecně známá věc.
Karolína Topolová
Přestože nehodovost naštěstí každým rokem přináší méně obětí, je třeba nebýt k této problematice lhostejní. Proto také již několik let podporujeme Dětskou dopravní nadaci, která pomáhá sirotkům, kteří přišli o jednoho nebo oba rodiče při dopravní nehodě. Za Áčka pomáháme přímo finančními příspěvky na studium a doprovodné vzdělávací aktivity na základních, středních a vysokých školách. Nadace v současné době podporujeme téměř 50 dětí.
 
Vaclav
Jak to je se slevami loňských modelů v lednu 2015? Klesne cena, když budou auta zase o rok starší? Nebo je lepší využít slev už nyní a nečekat na leden?
Karolína Topolová
Kromě slev v rámci akce Vánoční slevová jízda jsme připravili ještě další zajímavá cenová zvýhodnění ke konci roku. Prodejci nových vozů zlevňují po Novém roce loňské modely a stejně tak i my každý rok snižujeme ceny „loňských“ ojetých aut. Nečekáme však až na začátek nového roku, ale ceny snižujeme ještě před Vánoci. Cena u těchto vozů půjde dolů až o 30 %.
 
Vrána
Chceme si koupit s přítelem jiné auto, tak by mě zajímalo, jestli teď nabízíte nějaké slevy. Třeba nějaká výprodej koncem roku?
Karolína Topolová
Nyní probíhá slevová akce Vánoční slevová jízda, která končí tento pátek 19.12. Zároveň ale chystáme i předvánoční snížení cen u velkého množství „loňských modelů vozů“.
 
Helena
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to je s změnou zákona o převodech vozů, což má být v lednu, jestli jsem dobře zaregistrovala? Doporučíte koupit auto teď do konce roku, nebo raději počkat na nový zákon? Helena
Karolína Topolová
U nás v Áčkách se na platnost nového zákona připravujeme již delší dobu, a proto bude stejně snadné prodat a koupit ojetý vůz i po prvním lednu. Menší prodejci již oznámili, že to pro ně může znamenat komplikace. Podle našeho průzkumu totiž bohužel většina konkurence zatím příliš netuší, o jak razantní změny zákona půjde a jak na ně reagovat. Na rozdíl od nás totiž malé bazary nemají dostatečné administrativní zázemí, aby si nový zákon včas nastudovaly, a nebudou asi mít ani dostatek pracovníků, kteří by náročnější převody aut zákazníkům pomáhali řešit. Jsme připraveni zákazníkům poskytnout maximální servis, aby nemuseli čekat a dopad nového zákona nepocítili. Pokud někteří prodejci na zákon připraveni nebudou, mohou své zákazníky vystavit pokutám za pozdní registraci vozu až ve výši 50 000 korun.
 
Dobrý den
Dobrý den
Karolína Topolová
Dobré ráno!

 

Na chat se můžete podívat také zde.




Vážíme si vašeho
soukromí

Aby pro vás bylo prohlížení našich stránek co nejpohodlnější, využíváme soubory cookies.Cookies nám slouží pro zlepšování našich služeb a zároveň vám díky nim dokážeme lépe nabídnout obsah, který pro vás může být zajímavý a užitečný.

Spravovat cookies

Zásady ochrany osobních údajů

Tento web používá soubory cookie ke zlepšení vašeho zážitku při procházení webem. Z těchto souborů cookie jsou soubory cookie, které jsou kategorizovány podle potřeby, uloženy ve vašem prohlížeči, protože jsou nezbytné pro fungování základních funkcí webu.

Používáme také soubory cookie třetích stran, které nám pomáhají analyzovat a porozumět tomu, jak tento web používáte, k ukládání uživatelských preferencí a poskytování obsahu a reklam, které jsou pro vás relevantní. Tyto soubory cookie budou ve vašem prohlížeči uloženy pouze s vaším souhlasem. Máte také možnost odhlásit se z těchto souborů cookie. Ale odhlášení některých z těchto souborů cookie může mít vliv na váš zážitek z prohlížení. Další informace naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie.


Nutné Vždy aktivní

Nezbytné soubory cookie jsou klíčové pro základní funkce webu a web bez nich nebude fungovat zamýšleným způsobem. Tyto soubory cookie neukládají žádné osobní údaje.


Funkční

Funkční soubory cookie pomáhají vykonávat určité funkce, jako je sdílení obsahu webových stránek na platformách sociálních médií, shromažďování zpětných vazeb a další funkce třetích stran.


Analytické

Analytické soubory cookie se používají k pochopení toho, jak návštěvníci interagují s webem. Tyto soubory cookie pomáhají poskytovat informace o metrikách počtu návštěvníků, míře okamžitého opuštění, zdroji návštěvnosti atd.


Marketingové

Soubory cookie reklamy se používají k doručování návštěvníků přizpůsobenými reklamami na základě stránek, které navštívili dříve, a k analýze účinnosti reklamní kampaně.



Zrušit

Momentálně je online 60 odborníků Volejte denně 8:00 - 21:00 Zavolejte mi
Google hodnocení   4,5
Nejlépe hodnocený
prodejce ojetých vozů
v České republice.

S průměrným hodnocením
zákazníků všech našich
poboček 4,5 hvězdičky.