ANTHONY JAMES DENNY ONLINE - ONLINE CHAT

*co si myslíte o značce ferrari? (Vaše jméno)

 Téměř tak dobré jako sex :-)

*Kolik aut teď máte ve vašich autobazarech? (Vaše jméno) 

Zhruba 4 tisíce kvalitních aut s nadstandardními zárukami. Pošlete mi mail, jestli chcete nějaké koupit :-) Pořád mě baví prodávat.

*Dobry den nemrzi vas trosku ze, kdyz jste prisli na Cesky trh povedlo se vam to , ze uplne zmizeli male bazary kolem Prahy. Dnes se uz opet objevily a prosperuji ? Neni to spatnou praci vaseho PR oddeleni ? (zdenek) 

Jsme zastánci volného trhu a proto si poměřování s konkurencí užíváme, a to nejen v Praze a okolí.

*Je lepší auto sešrotovat nebo prodat? (Hanka)

To záleží na konkrétním autě, jeho stavu, stáří, modelu apod..

 *Když nechám sešrotovat auto, musím si hned koupit nové? (Vaše jméno) 

Ano, to je princip šrotovného. Částka, kterou získáte je uplatňována jako sleva při pořízení novějšího auta.

*Jde o šrotovné zazádat zpětně, když jsem nechal auto sešrotovat v prosinci? (Vaše jméno)

Bohužel je mi líto, v té době ještě naše nabídka nebyla platná.

 *Mám dvě stará auta, můžu je nechat sešrotovat najednou a vybrat si šrotovné dvakrát? (Honza)

Ano, ale jenom pokud si koupíte 2 auta.

*Dobrý den, můžete mi vysvětlit, proč stát dává těch 30 tisíc, co z toho má? Děkuji, Vávrová (Vaše jméno) 

Je to jeden ze způsobů, jak podpořit automobilový průmysl, který je nyní v nelehké situaci a zprostředkovaně také pracovní místa, která vytváří.

*Jaký očekáváte zájem o šrotovné. Myslím tím kolik peněz jste připraveni vyplatit na slevách? Děkuji František L. (F.L.) 

Prosím viz. jedna z mých předchozích odpovědí.

*Tony, máte asi hodně zkušeností ze zahraničních trhů, jak byste charakterizoval čechy - jako zákazníky i jako zaměstnance ve srovnání jak s anglo-saskými cizinci, tak např. s i s východními sousedy ? Díky za odpověď. (Petr M)

V posledních 5 letech jsem nezazanamenal nějaké převratné rozdíly, nicméně Češi jsou podle mě hodně pracovití a schopni improvizovat. Pracovní prostředí v ČR je podle mě prakticky shodné se západní Evropou.

* Jakou částku chcete celkem na šrotovné věnovat? (Vaše jméno)

Bude to záviset na zájmu zákazníků, ale odhadujeme, že by to nemělo přesáhnout 20 milionů.

*Je šrotovné pro autobazary dobré nebo nikoliv? (jan Novák) 

Myslím si, že je především dobré pro zákazníky AAA AUTO. Na Slovensku se šrotovnému podle našich poznatků podařilo rozhýbat trh jak s novými, tak i ojetými vozy. Tento pozitivní efekt však může být pouze dočasný.

*Jakým jezdíte autem? (Irena) 

Prosím viz. jedna z předchozích odpovědí.

 *Na jakou částku odhadujete cenu vašeho majetku? (Vaše jméno)

Vzhledem k aktuální ceně akcií by to mohlo být lepší.

*Líbí se vám české ženy víc jak česká auta? (Jája) 

Ano. To je proč jsem se s jednou oženil.

*Jaké nejdražší auto máte ve svých autobazarech? (jandera) 

Prosím, viz. jedna z předchozích odpovědí.

*Jste pravičák nebo levičák? podporujete nějaké politické strany? (Vaše jméno)

Jsem asi někde ve středu a volím různě podle toho, jak se jednotlivé strany staví k životnímu prostředí.

*co si myslíte o polsku? (Vaše jméno)

Složitý trh.

*Jaké bylo vaše první auto? a jaké bylo vaše nejdražší auto? (Vaše jméno) 

Mým prvním vozem byl Ford Zephyr z roku 1955, nejdražším autem (když vezmu do úvahy příjmy a inflaci) byl zřejmě Porsche 911 Targa, které jsem si koupil, když mi bylo 24.

*Nehrozí nám stejná situace jako na Slovensku, kde došly peníze na šrotovné? (Žaneta) 

Určitě ne, náš rozpočet je nastavený tak, aby se dostalo na každého zájemce až do konce akce.

*Kolik máte aut? A koupil jste je u vás v AAA? (Pa) 

Mám 2 auta a koupil jsem je přes Áčka.

*šrotovné 10 tisíc až 50 tisíc? Kdo a za co kolik přesně dostane. Můžete nám to vysvětlit? Děkuji Jirka z Brna (Jirka) 

Prosím viz. jedna z mých předchozích odpovědí.

*Jaké nejdražší auto máte v AAA? (Bibi) 

Myslím, že to je Porsche za zrhuba 1,5 milionu korun.

*Máte rád česká auta? (Václav)

Určitě, Škoda je skvělé auto a doporučuji ho spoustě cizinců. Můj otec (původem z Čech) jezdil i v Austrálii zásadně ve Škodovce. Své dceři jsem nedávno koupil Fabii. Škodovky mimochodem přestavují více než 40% aut prodaných v autocentrech AAA AUTO. A těším se také na to, až Tatra přijde na trh se svým retro vozem.

*Kolik nosíte u sebe v peněžence? (Pepa) 

Zhruba 2 až 3 tisíce korun. Proč, chtěl byste mě přepadnout? :-)

*Koupil jsem si vaše akcie, ale cena šla pořád dolů. Jenom teď to trochu vyrostlo. Kdy budete mít zisk a vyší cenu zase? (Vaše jméno)

Chceme, aby se to stalo co nejdříve. Pokud v letošním roce všechno půjde podle předpokladů, mohli bychom být znovu ziskoví ještě v tomto pololetí. Jsem rád, že akciový trh oceňuje úsporná opatření a změnu strategie, ke kterým jsme přistoupili v průběhu loňského roku. Věřím, že se to odrazí jak ve výsledcích firmy, tak v ceně našich akcií.

*Dobrý den, není mi jasné, jak funguje vaše šrotovné (v áčkách), když zatím v České republice nebylo schváleno, ne? Vím, že něco nabízí Blesk i vy. (Kostelecký) 

Prosím viz. jedna z předchozích odpovědí.

*Kdysi jste si svých dobrých zaměstnanců vážil, dnes s nimi zametáte. Proč? (Martin)

Dobrých zaměstnanců si i nadále hodně vážím a chci je oceňovat. Na druhou stranu je pravda, že jsme v loňském roce prošli strašně těžkým obdobím, kdy jsme se museli vyrovnat s dopady ekonomické krize a poklesem trhu. To sebou přineslo i nepříjemnou nutnost snižování počtu zaměstnanců napříč celou firmou. Pro žádnou společnost takový krok není jednoduchý, ale mám pocit, že jsme se s tím vyrovnali velmi dobře.

*Jak se v současné době prodávají ojeté automobily? Doporučil byste nakoupit ojetý vůz nyní, nebo ještě počkat na lepší ceny? (Karel Senhoř) 

Prodeje se v současné době zvyšují každý měsíc, s výsledky v tomto roce jsme proto velmi spokojeni. Ceny ojetých automobilů se na počátku letošního roku dostly na rekordně nízkou úroveň, ale vzhledem ke skutečnosti, že léto je prodejně nejsilnějším obdobím, nedá se už očekávat další pokles, proto bych spíše doporučoval, pokud si v dohledné době hodláte pořídit novější vůz, s nákupem neotálet.

*Slyšel jsem, že poskytujete šrotovné. Jak to je možné, když u nás zatím vládou zavedeno nebylo? (Jan Votruba)

Máme s tím zkušenost ze Slovenska, kde jsme po jeho zavedení (vládou i námi) zaznamenali obrovský zájem zákazníků v řádu stovek týdně. Proto jsme podobnou akci nastartovali i v České republice, nabízíme minimálně 10 tisíc až 50 tisíc za jakýkoliv pojízdný vůz s platnými doklady. Doposud je zájem českých zákazníků také slušný, proto plánujeme tuto nabídku poskytovat až do 17. května.

*Budete i nadále poskytovat pojištění závad Carlife? (Patrik Keller)

Ano, budeme. Vzhledem k zájmu zákazníků připravujeme dokonce i poskytování 12 měsíční záruky na většinu u nás prodávaných vozů.

*Dobrý den, prosím, kolik bych u Vás dostal jako šrotovné za Renault 19, r.v. 1991, když bych si koupil Ford Focus z roku 2004??Díky za odpověď. (jirka)

Minimálně 10 tisíc, maximum může být až 30 tisíc podle stavu vozu. Určitě si nezapomeňte vzít s sebou technický průkaz od auta a Vaši občanku.

*Prosím proč musím již několikrát jezdit do opravy,kvůli rzi.Auto máme od AAA 3roky teď doplatíme zbytek a poté ho můžeme dát do opravy opět.To každé auto u Vás vydrží jen co majitel zaplatí složenky?Pak se to šrotovné hodí,mám taky Felicii! (papene) 

Viz. má předchozí odpověď.

*Dobrý den máme od Vaší firmy zakoupené auto,které za 2měsíce doplatíme,ale již krásně "kvete".Bylo krásné,ale po třech letech je to brzy na rez.Každý rok je u lakýrníka na opravu karoserie.Teď nás to čeká znova! Podotýkám auto nestojí venku.Auto je Felicia rok 1996.To od Vás každé auto vydrží než majitel zaplatí ůčet a poté má jen platit za opravy? A když člověk přijede k AAA a zeptá se proč nefunguje centralní otevírání po týdnu od nákupu tak ho pošlou do háje.A byla to blbost jen pojistka.Nikdo nebyl ochotný se jen na to podívat.To není moc dobrá reklama pro vaši firmu.To šrotovné se bude hodit,když se zrovna jedná o Felicii a já ji mám od vás. Hezký den. (papene)

Koroze je u starších Felicií obecně problém, ať už je koupíte kdeokoliv. Jsou k tomu náchylnější zejména podběhy a víko zavazadlového prostoru (zadní část). Je potřeba tomu věnovat pozornost při údržbě auta (speciální nátěry apod.). Co se týče centrálního otevírání, doporučuji zkontrolovat baterie. Pokud budete mít i nadále problémy, pošlete mi prosím více detailů na denny@aaaauto.cz a podíváme se na to.

*Zdravím Denny,čím jezdíš a co mi v dnešní nepříliš dobré ekonomické době doporučuješ za fáro? (WALDEMAR)

Jezdím teď v 6 let starém Lexusu a nejlepší auto do složitých ekonomických podmínek je teď určitě Škoda Fabia do 5 let stáří. Je levná, jak po stránce údržby, náhradních dílů, tak i provozu a pomalu ztrácí s věkem na ceně.

*Ahoj Anthony,mám si nechat zešrotovat svou káru a koupit u tebe nějaký to Lamborghiny?a uživím ho v dnešní době? (felix)

Určitě ano, ale nevybírej si Lamboriginy, je s ním spousta mechanických problémů. Můžu Ti nabídnout několik slušných Porsche :-)

*Dobrý den, proč jste nezůstal v Austrálii? Nebyl jste tam příliš úspěšný? (Rose)

Úplně nejdříve jsem v době recese (1990) odešel do Spojených států, ale přesto jsem si tam nadále ponechal úspěšnou firmu na prodej automobilů. V USA jsem začal vyvážet auta do Evropy, po zhruba dvou úspěšných letech jsem si všiml, že velkou část našich vozů exportujeme do zemí střední a východní Evropy. Vyrazil jsem si omrknout situaci na místě a nakonec jsem tady zůstal až dodnes a založil AAA AUTO.

*Pamatujete si s kým jste zakládal AAA auto praha a jak jste to dělal ?? .... (Jan Novák) 

Ano, samozřejmě. Mým obchodním prvním partnerem byl angličan Bob Burke v roce 1992. Byly to skvělé časy.

*Dobrý den, chci se zeptat, do kdy budete v letošním roce vyplácet šrotovné.Máme Renault 19 z roku 1991, ale nemáme ještě naspořený celý obnos na jiné auto.Děkuji za odpověď. (diana) 

Dobrý den, děkuji za Vámi zaslané dotazy a budu se snažit odpověd na co nejvíce z nich. K Vašemu dotazu: šrotovné v AAA AUTO bude platit do 17. května. Rádi Vás přivítáme v každé z našich 20 poboček po celé ČR, máme otevřeno do 22.00 hodin, ale je lepší přijít dříve :-) Váš vůz je vhodný pro uplatnění šrotovného.

Originální verzi článku spolu s krátkým rozhovorem naleznete zde.




Vážíme si vašeho
soukromí

Aby pro vás bylo prohlížení našich stránek co nejpohodlnější, využíváme soubory cookies.Cookies nám slouží pro zlepšování našich služeb a zároveň vám díky nim dokážeme lépe nabídnout obsah, který pro vás může být zajímavý a užitečný.

Spravovat cookies

Zásady ochrany osobních údajů

Tento web používá soubory cookie ke zlepšení vašeho zážitku při procházení webem. Z těchto souborů cookie jsou soubory cookie, které jsou kategorizovány podle potřeby, uloženy ve vašem prohlížeči, protože jsou nezbytné pro fungování základních funkcí webu.

Používáme také soubory cookie třetích stran, které nám pomáhají analyzovat a porozumět tomu, jak tento web používáte, k ukládání uživatelských preferencí a poskytování obsahu a reklam, které jsou pro vás relevantní. Tyto soubory cookie budou ve vašem prohlížeči uloženy pouze s vaším souhlasem. Máte také možnost odhlásit se z těchto souborů cookie. Ale odhlášení některých z těchto souborů cookie může mít vliv na váš zážitek z prohlížení. Další informace naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie.


Nutné Vždy aktivní

Nezbytné soubory cookie jsou klíčové pro základní funkce webu a web bez nich nebude fungovat zamýšleným způsobem. Tyto soubory cookie neukládají žádné osobní údaje.


Funkční

Funkční soubory cookie pomáhají vykonávat určité funkce, jako je sdílení obsahu webových stránek na platformách sociálních médií, shromažďování zpětných vazeb a další funkce třetích stran.


Analytické

Analytické soubory cookie se používají k pochopení toho, jak návštěvníci interagují s webem. Tyto soubory cookie pomáhají poskytovat informace o metrikách počtu návštěvníků, míře okamžitého opuštění, zdroji návštěvnosti atd.


Marketingové

Soubory cookie reklamy se používají k doručování návštěvníků přizpůsobenými reklamami na základě stránek, které navštívili dříve, a k analýze účinnosti reklamní kampaně.



Zrušit

Momentálně je online 0 odborníků Volejte denně 8:00 - 21:00 Zavolejte mi
Google hodnocení   4,5
Nejlépe hodnocený
prodejce ojetých vozů
v České republice.

S průměrným hodnocením
zákazníků všech našich
poboček 4,5 hvězdičky.