AAA AUTO spustilo ojedinělý projekt spolupráce s celebritami

Společnost AAA AUTO spouští ve svém oboru ojedinělý projekt, který dává dohromady řadu celebrit. Dnes pět známých osobností českého showbyznysu převzalo z rukou generální ředitelky Karolíny Topolové vůz, a společně tak zahájili partnerskou spolupráci. Program společnost plánuje v nejbližší době rozšířit i do dalších zemí, kde působí.

„Naše společnost AAA AUTO je jedničkou na trhu ojetých automobilů již 23 let a za tu dobu si prošla celou řadou změn, úspěchů i těžkých období během ekonomické krize. Nyní stojíme na začátku další éry, a to nejen proto, že se nám daří rok od roku zvyšovat prodeje, ale zároveň jsme pro společnost v závěru loňského roku získali silného investora britsko-polský investiční fond Abris,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová.

Spolupráce s osobnostmi českého showbyznysu je na samém počátku a bude se dále rozšiřovat nejen počtem partnerů, ale i do dalších zemí, kde AAA AUTO působí. Projekt bude napojen i na plánovanou marketingovou kampaň, která obsáhne komunikaci v televizi, rádiu, inzerci, outdooru i další marketingové aktivity.

„Jsem ráda, že se naše společnost spojí se všemi těmito úspěšnými lidmi, a společně tak budeme moci budovat dobré renomé značky nejen z pohledu počtu prodaných vozů, ale také jako prodejce kvalitních vozů, se kterými jezdí i známé osobnosti českého showbyzbysu. Společnost má v plánu tento typ spolupráce v brzké době rozšířit ještě dál a chceme vybudovat silnou klientelu spokojených zákazníků, která osloví i další potenciální zákazníky,“ řekla Karolína Topolová.

„S Karolínou se znám již dlouho a fandím tomu, jak vede Áčka. Projekt tohoto typu je nový a jsem ráda, že mohu být jeho součástí již od začátku. Mám ráda větší, a hlavně bezpečné vozy, se kterými můžu cestovat pohodlně nejen za prací, ale také s mojí Márinkou,“ řekla Mahulena Bočanová, která dnes převzala vůz Kia Sportage a stane se jednou z tváří plánované kampaně AAA AUTO.

K populární herečce Mahuleně Bočanové se připojili i další – finalistka soutěže Česko hledá SuperStar a muzikálová zpěvačka Michaela Nosková, moderátorka Kateřina Kristelová, miss České republiky Lucie Váchová Křížková, fitness trenér a kouč pro osobní rozvoj známý z pořadů „Jste to, co jíte“ David Huf nebo profesionální jachtař David Křížek.

„Prostorný vůz je k mojí práci nezbytný, protože potřebuji na závody přepravovat větší množství jachtařského vybavení. Na druhou stranu je pro mě důležité mít i bezpečný vůz, ve kterém můžu přepravovat i svého syna a manželku bez starostí. S AAA AUTO již pár měsíců spolupracuji a jsem opravdu spokojen,“ dodal David Křížek.

Několik málo prvních fotografilí z akce najdete zde.