Export pod značkou AAA AUTO.EU roste jako integrální součást obchodních aktivit AAA AUTO Group

Praha 11. února 2014 – Pod značkou AAA AUTO.EU, která je integrální součástí AAA Auto Group, bylo v loňském roce exportováno 1800 automobilů.

Společnost zaznamenala informace o tom, že znění neoficiálního anglického překladu tiskové zprávy společnosti z 23. září 2013 mohlo vzbudit dojem, že aktivity pod značkou AAA AUTO.EU, zaměřené na export vozů do států SNS, Afriky a západní Evropy, byly provozovány novou společností, z větší části vlastněnou zakladatelem a bývalým generálním ředitelem AAA AUTO Group Anthonym Jamesem Dennym. Nejde ovšem o správnou informaci. Ačkoliv nový business vznikal a je úspěšný do značné míry díky intenzivní spolupráci s panem Dennym, vždy se jednalo čistě o podnikatelskou aktivitu AAA AUTO Group. „Účastnil jsem se projektu jen jako poradce,“ uvedl Denny.

Společnost nakupuje nové a ojeté vozy po celé Evropě, a to s využitím nejmodernějšího oceňovacího softwaru, který pomáhá v on-line režimu identifikovat příležitosti pro přeshraniční obchod s automobily na základě dat, stahovaných z autoserverů po celé EU. AAA AUTO.EU také využívá data společnosti JATO, světového lídra v oblasti poskytování obchodních (business intelligence) informací, zpráv a dat z automotive sektoru pro import a export automobilů.

Během loňského roku bylo pod značkou AAA AUTO.EU vyvezeno asi 1800 automobilů do zhruba dvaceti zemí. Mezi ně patří například země jako Nigérie, Izrael, Tunisko, Egypt a Ukrajina, kde je velmi silná poptávka po nových i ojetých kvalitních automobilech z EU. Mnoho vozů bylo rovněž prostřednictvím značky AAA AUTO.EU vyvezeno do západní Evropy.

„Rovněž v současné době na Kladně budujeme vlastní tréninkové centrum, kde zahájíme školení pro naše partnery ze zemí, kam vyvážíme, abychom jim pomohli jejich podnikání dále rozšířit. To povede k dalšímu zvýšení našeho exportního objemu,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová.

Mezinárodní obchodníci se mohou pro objednání vozů registrovat na webu www.aaaauto.eu nebo společnost kontaktovat na telefonním čísle +420 284 022 081.

Společnost se omlouvá za případné problémy či nejasnosti, které mohlo znění neoficiálního překladu tiskové zprávy společnosti ze dne 23. září 2013 způsobit.

Momentálně je online 58 odborníků Volejte denně 8:00 - 21:00 Zavolejte mi