AAA AUTO otevírá své 36. autocentrum

Skupina AAA AUTO v regionu střední Evropy nabízí již 12 000 vozidel

Praha 13. květen 2015 – Společnost AAA AUTO na rok 2015 naplánovala velké rozšiřování svých kapacit, otevírání nových autocenter a návrat na polský trh. Po otevření pobočky v polském Piasecznu nedaleko Varšavy před měsícem dnes plně zprovoznila autocentrum v Trnavě, čímž na Slovensku definitivně pokryje všechny kraje. Pobočka AAA AUTO v Trnavě je 13. autocentrem na Slovensku. Zákazníkům na 1700 m2 nabídne až 200 vozidel.

„Pořád vidíme prostor pro další expanzi ve všech zemích, kde působíme. Kromě otevírání nových poboček budeme i nadále rozšiřovat kapacitu současných autocenter, v České republice v dohledné době například v Brně,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka AAA AUTO.

V současné době nabízí AAA AUTO v Česku, na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku na 36 pobočkách více než 12 000 ojetých aut. Díky expanzi by měl počet všech poboček ve střední Evropě během roku dosáhnout čtyřiceti.

V roce 2014 prodalo AAA AUTO v regionu téměř 64 000 vozidel a meziročně zvýšilo objem svých prodejů o 12,3 %. V tomto roce skupina očekává překonání hranice 70 000 prodaných aut. Společnost se zaměřuje na výkup a prodej kvalitních ojetých aut po prvním nebo druhém majiteli, se servisní historií a nízkým počtem najetých kilometrů, který ověřuje. AAA AUTO také poskytuje doživotní garanci legálního původu auta a pojištění mechanických a elektronických závad na 24 měsíců.

Logo Skupina AAA AUTO působí na trhu již 23 let. Provozuje síť 36 poboček v České republice, na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku. Za dobu své existence obsloužila přes 1,6 milionu zákazníků. Auditované výnosy skupiny v roce 2013 činily 379 milionů eur. Za rok 2014 firma prodala 63 613 aut. Společnost od roku 2012 prodává vozy také pod staronovou značkou Mototechna, pod kterou v České i Slovenské republice soustředila nabídku „zánovních“ automobilů. V dubnu 2014 Mototechna zahájila prodej luxusních vozů v novém segmentu Mototechna Premium. Značka AAA AUTO se v rámci studie agentury Ogilvy & Mather z podzimu roku 2013 umístila mezi deseti nejlepšími českými značkami po listopadu 1989. Skupinu AAA AUTO koncem roku 2014 převzal britsko-polský investiční fond Abris Capital Partners.